Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werk aan de werkplaats

18 april om 09:30 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 9:30am on woensdag, repeating until 17 december 2018

Werk aan de werkplaats

Kom helpen de werkplaatsen op orde te maken. In Bouwkeet werken we met wederkerigheid. Als ‘betaling’ voor het gebruik van de faciliteiten van Bouwkeet of voor deelname aan een programma, doe je iets terug voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld helpen de werkplaatsen op te knappen.

Op de woensdag ochtenden werken we daarom samen aan de werkplaatsen. Kom ook helpen met de machines reviseren, overschilderen, de werkplaatsen inrichten, gereedschapsborden maken enzovoorts. We pakken samen alles aan om de werkplaatsen schoon heel en veilig te maken. Dat is leuk, gezellig en nuttig.

Wanneer?
Elke woensdag ochtend van 09.30 tot 12.00 uur.
Je kunt dus elke week hier aan meedoen.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In het Fablab van Bouwkeet
(Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Website:
http://www.bouwkeet.org/werkplaatsen/

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand