Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Patroon maken volwassenen

16 april 2018 om 18:15 - 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 6:15pm on maandag, happening 15 times

Patroon maken voor volwassenen
Wil je leren hoe kleding gemaakt wordt? Zo ja, dan is deze workshop iets voor jou. Je gaat bestaande kleding uit elkaar halen en ontdekt hoe patronen werken. Wat je leert ga je gebruiken om je eigen kleding te ontwerpen en maken.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in Bouwkeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
15x op maandag van 18:15 tot 20:15 uur.
Start op maandag 15 januari 2018.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Textielwerkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen uit de buurt ouder dan 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
16 april 2018
Tijd:
18:15 - 20:15
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bouwkeet.org/textiel/

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand