Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontwerpen!

7 december 2017 om 16:15 - 18:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 4:15pm on donderdag, happening 16 times

Fablab

Ontwerpen!
Samen met echte ontwerpers van de Willem de Kooning Academie ga je dingen bedenken en maken voor de winkel van Bouwkeet. Wil je leren hoe dat gaat, dingen voor een winkel ontwerpen? Kom dan meedoen!

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in Bouwkeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
16x op donderdag van 16:15 tot 18:15 uur.
Start op donderdag 7 september 2017.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Fablab werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren en volwassenen uit de buurt vanaf 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
16:15 - 18:15
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bouwkeet.org/fablab/

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Organisatoren

Sake
Renee
Daniel

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand