Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dingen van stof

7 december 2017 om 16:15 - 18:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 4:15pm on donderdag, happening 17 times

Top voor (bijna) nop

Dingen van stof
Van alles maken van textiel, maar geen kleding! Dat is wat we in deze workshop doen. Kussens maken, meubels bekleden, tassen naaien en zelfs een schaal haken.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in Bouwkeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
17x op donderdag van 16:15 tot 18:15 uur.
Start op donderdag 31 augustus 2017.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Textielwerkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 10 – 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
16:15 - 18:15
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bouwkeet.org/textiel/

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Organisator

Ruud

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand