Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Basis voor volwassenen

12 juli 2018 om 09:30 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 9:30am on donderdag, repeating until 13 juli 2018

Fablab

De Basis volwassenen
Kom kennis maken met het Fabrikage Laboratorium (Fablab) in deze workshopserie. Leer de basiskneepjes en omgaan met de verschillende processen, materialen en gereedschappen in deze mooie, moderne werkplaats.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in Bouwkeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
9x op donderdag van 9:30 tot 12:00 uur.
Start op donderdag 17 mei 2018.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In het Fablab van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Volwassenen uit de buurt vanaf 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
12 juli 2018
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand