Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

3D printen en lasersnijden A

14 februari 2018 om 13:15 - 15:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 1:15pm on woensdag, happening 15 times

Fablab

3D printen en lasersnijden A
In het Fablab gaan we onder andere samen leren hoe je je eigen ontwerpen kan 3D-printen en lasersnijden. Maar ook hoe je programmeert en hoe je een piano van fruit kan maken.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in Bouwkeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
15x op woensdag van 13:15 tot 16:15 uur.
Start op woensdag 17 januari 2018.

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Fablab werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 10 – 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Gegevens

Datum:
14 februari 2018
Tijd:
13:15 - 15:15
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bouwkeet.org/fablab/

Locatie

Bouwkeet
Schiedamseweg 240
Rotterdam, 3025AP Nederland
Telefoon:
0102540540

Bekijk dit overzicht als: lijstfotoweekmaand