Winterprogramma 17 dec. 2018 – 31 maart 2019

Winterprogramma 2018 - 2019DeJe bent welkom in Bouwkeet, dé makerspace van Bospolder-Tussendijken. Ook tijdens de wintermaanden staan onze deuren open voor iedereen uit de buurt die iets nieuws wil maken, leren of ontdekken.
Tijdens ons winterprogramma kun je mee doen aan allerlei maak-programma’s waarin je dingen bouwt waar je tijdens de koude, donkere winter iets aan hebt. Maak bijvoorbeeld ‘Warme wintermode’, of doe mee aan ‘Zelf licht en lampen maken’. Decoreer je kamer door in de Metaal- of Houtwerkplaats mee te doen aan een van de nieuwe programma’s als ‘Dingen voor je slaapkamer maken’. Ook onze Keramiekwerkplaats heeft weer allerlei mooie en leerzame programma’s te bieden. Maak daar bijvoorbeeld je eigen servies. Verder zijn er dit seizoen voor nieuwe deelnemers weer onze bekende en populaire programma’s, zoals ‘Verdien een PC’ en ‘Verdien een fi ets’. Kortom, je hoeft je deze winter niet te vervelen.

Tijdens de Open Werkplaatsen kun je op vrijdag- en zaterdagmiddag aan de slag met je zelfbedachte projecten in één van onze vijf werkplaatsen. Of je project nou één plankje zagen is of een hele boekenkast bouwen, het kan allemaal. Je kan gratis alle gereedschappen en machines van onze werkplaatsen gebruiken, op voorwaarde dat je iets voor de andere makers terugdoet.

Het is voor iedereen in ons heel erg inspirerend om enthousiaste deelnemers te kunnen ontmoeten. Door samen dingen te maken leren we van en met elkaar. Samen maken we er iets moois van in de wijk. We zien jou daarom ook graag bij een van onze programma’s of tijdens de Open Werkplaatsen.
Tot snel in Bouwkeet!

Aanmelden is makkelijk: kom langs op Schiedamseweg 240, geef ons een belletje (010 254 0540) of gebruik het inschrijfformulier.

Tot snel in Bouwkeet!

Alle workshops Winter 2018 Meld je aan voor één of meerdere leuke workshops!
Sending