Help mee onze werkplaatsen aan te pakken

Geen leeftijdsgrens.

Kom helpen de werkplaatsen op orde maken. In Bouwkeet werken we met wederkerigheid. Als ‘betaling’ voor het gebruik van de faciliteiten van Bouwkeet of voor deelname aan een programma, doe je iets terug voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld helpen de werkplaatsen op te knappen. Dat doen we samen op woensdagochtenden.

Op de woensdag ochtenden werken we daarom samen aan de werkplaatsen. Kom ook helpen met de machines reviseren, overschilderen, de werkplaatsen inrichten, gereedschapsborden maken enzovoorts. We pakken samen alles aan om de werkplaatsen schoon heel en veilig te maken. Dat is leuk, gezellig en nuttig.

Wanneer?
Elke woensdag ochtend van 09.30 tot 12.00 in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Je kunt dus elke week hier aan meedoen.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "Werk aan de werkplaats"


Meld je aan voor: Werken aan de werkplaats
Sending

Werk aan de werkplaats

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In verschillende werkplaatsen van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.