Voorjaarsprogramma 17 maart – 31 juli 2021

Boekje maart 2021We hebben weer een heel leuk programma voor jou samengesteld deze lente. De komende 18 weken is er van alles te doen bij Bouwkeet. Zo is het Bouwkeet rondje van de zaak weer terug, waarin jij jouw talenten kan ontdekken in iedere werkplaats. Maar er zijn ook een aantal nieuwe programma’s, zoals verdien een mobieltje. Een programma waarbij je een telefoon gaat programmeren! Al met al genoeg
te ontdekken in Bouwkeet de komende tijd. Aanmelden kan zoals gewoonlijk via de website of door bij Bouwkeet langs te komen. Je vindt een inschrijfformulier in dit boekje dat je meteen kan invullen en inleveren bij de balie. De programma’s bij Bouwkeet zijn gratis. Wel vinden we het leuk als jij op een andere manier iets terug kan doen voor Bouwkeet. Tot snel!

Aanmelden kan via deze webpagina of door even bij Bouwkeet langs te komen.
Alle programma’s bij Bouwkeet zijn gratis, maar we vinden het leuk als jij op een andere manier iets terug kan doen voor Bouwkeet. We hopen je snel te zien!

Aanmelden is makkelijk: kom langs op Schiedamseweg 240, geef ons een belletje (010 254 0540) of gebruik het inschrijfformulier.
Voor de Open Werkplaats kun je dit aparte formulier gebruiken

Tot snel in Bouwkeet!

2021-03 Blokkenschema

Aanmeldformulier voor het voorjaarsprogramma van 2021 (start 1 maart – 17 juli)

LET OP: We hebben programma’s speciaal voor deelnemers van 10 t/m 15 tenzij anders aangegeven.
We willen jou vragen te alleen te kijken naar de programma’s waar jij wel aan mee kan doen. Er is zoals je kan
zien genoeg te doen in de verschillende werkplaatsen de komende 18 weken. Veel plezier!

Je ziet bij ieder programma een 1 of een 2 staan. Dat staat voor het niveau van het programma.
De programma’s met een 1’tje achter de naam zijn met name voor beginners. De programma’s met een 2’tje achter de naam zijn voor deelnemers die al vaker iets hebben gedaan in Bouwkeet en graag iets moeilijkere technieken willen leren.

Alle workshops voorjaarsprogramma 2021
Sending