Verdien een PC B

Altijd al een computer van binnen willen bekijken? In Verdien een PC haal je een oude computer en beeldscherm uit elkaar, ontdek je hoe hij werkt, maak je hem weer zo goed als nieuw. We gaan ook met de software aan de slag. Na het formateren zetten we er LINUX  op de computer en laten we wat software programma’s zien. Ook met de buitenkant van de PC gaan we aan de slag, want tweedehands computers zijn meestal grijs & saai!
En als de PC goed werkt, mag je de PC daarna mee naar huis nemen en houden.

Bij voldoende inschrijvingen start dit extra Verdien een PC programma op vrijdag middagen. Heb je interesse? Schrijf je snel in!

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in BouwKeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
9x op vrijdag van 16:15 tot 18:15 uur.
Start op vrijdag 18 mei 2018.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "Verdien een PC" B


Meld je aan voor de workshop: Verdien een PC. B
Sending

Verdien een PC

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In het Fablab van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 10 tot 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.