Spuiterij

In de Spuiterij van Bouwkeet kun je je werkstukken uit de andere werkplaatsen voorzien van een afwerklaag. Je kan er bijvoorbeeld metaal spuiten, hout lakken en keramiek glazuren. Je kan er om gezondheidsredenen alleen werken met watergedragen verven en lakken en biologische glazuren. Dit is de plek om spuittechnieken te leren, je fiets een kleur te geven of je stoel waterafstotend te maken.

De spuiterij heeft geen specifieke eigen werkplaatsbegeleiders. De begeleiders van de verschillende andere werkplaatsen zijn samen verantwoordelijk voor deze ruimte. Als je de eerste keer deze werkplaats gebruikt geeft een van hen je een veiligheidsinstructie voordat je zelf aan de slag kan. Je kan hem of haar verder vragen om advies over hoe je het slimst je project maakt of over hoe je de apparaten bedient en onderhoudt. Daarnaast geef je aan hem of haar door als er iets kapot of ‘op’ is.

Spuiterij

In de Spuiterijwerkplaats zijn onderandere aanwezig:

  • Een spuitwand
  • Gelaatsmaskers en schoonmaakmiddelen
  • Een compressor en verfspuit installatie (voor watergedragen verf)
  • Diverse gereedschap en verftoebehoren

SPUITERIJ ACTIVITEITEN

Zie hier de komende activiteiten in de spuiterijwerkplaats.  Bekijk ze om erachter te komen wat je allemaal kunt doen & leren bij deze werkplaats.
Zit er iets tussen dat jij graag zou willen doen?
Schrijf je dan snel in via deze webpagina »

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

FOTO’S VAN DE SPUITERIJWERKPLAATS

Bekijk wat er allemaal mogelijk is in de spuiterijwerkplaats.
Klik op de foto voor een vergroting.