Spelen met stroom

In het FabLab gaan we verschillende vormen van stroom ontdekken en gebruiken. Bijvoorbeeld  energie opwekken uit planten, je eigen controller maken en robots programmeren.
Bij Qmod leer je hoe je stroom op kan wekken uit planten. Met het Arduino computerplatform maak en ontwerp je slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving. Leer bij Klei Circuits alles over stroomcircuits van klei en maak de mooiste ontwerpen met licht en geluid.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in BouwKeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
9x op maandag van 16:15 tot 18:15.
Start op maandag 8 mei 2017

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "Game on"
Meld je aan voor de workshop: Game on!
Sending

Spelen met stroom

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In het Fablab van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 10 tot 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.