Open werkplaats: Textiel – Maandag

Elke vrijdagmiddag staat de Textiel-werkplaats tot je beschikking. Kom werken met onze naaimachines, leer machine, lasersnijder, vinylsnijder, transferpers of een van de andere mogelijkheden van deze werkplaats.
Wil je gebruiken maken van deze open werkplaats, stuur dan een mailtje naar textiel@bouwkeet.org met daarin wat je wil gaan doen, dan kunnen wij de werkplaats voorbereiden en je zo het best helpen.
Voor het gebruik van onze faciliteiten vragen we je iets terug te doen voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dit kan iemand anders leren wat jij kan, helpen bij een workshop, materiaal inzamelen of iets anders zijn. Wat je terug doet, spreken we samen af.

Er is ook een Open werkplaats: Textiel op Vrijdag, er is geen verschil alleen de dag is anders.

Wanneer?
Elke maandag van 15.30 tot 18.00 in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Je kunt dus elke week hier aan meedoen.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "Open werkplaats Textiel - Maandag"
Meld je aan voor de workshop: Open werkplaats Textiel - Maandag.
Sending

Open werkplaats: Textiel

Inschrijven
Je inschrijven voor een open werkplaats doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Textiel werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.