Open werkplaats: Keramiek

Elke maandag- en zaterdagmiddag én elke donderdagochtend staat de Keramiekwerkplaats tot je beschikking. De werkplaats is open voor iedereen uit de buurt. Neem je eigen klei mee en leer van en met elkaar de kneepjes van het pottenbakken. Gebruik ons gereedschap en machines en bak je product af in onze oven. De open werkplaatsen zijn bedoeld om zelfstandig aan je eigen maak-projecten te kunnen werken. Neem dus (wanneer mogelijk) je eigen materiaal mee en gebruik gratis de gereedschappen en machines van Bouwkeet.

Wil je gebruik maken van deze open werkplaats, stuur dan een mailtje naar keramiek@bouwkeet.org met daarin wat je wil gaan doen, dan kunnen wij de werkplaats voorbereiden en je zo het best helpen.
Voor het gebruik van onze faciliteiten vragen we je iets terug te doen voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dit kan iemand anders leren wat jij kan, helpen bij een workshop, materiaal inzamelen of iets anders zijn. Wat je terug doet, spreken we samen af.

Wanneer?
Elke maandag van 15.30 tot 18.00 uur in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Elke donderdag van 09.30 tot 12.00 in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Elke zaterdag van 13.30 tot 16.00 uur in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Je kunt dus elke week, 3 x per week, verder werken aan je eigen project.

Inschrijven
Een plek reserveren tijdens een open werkplaats doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet. Je kunt ook gewoon langs komen met je project, maar als het druk is hebben mensen die zich vooraf aangemeld hebben voorrang.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijfformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Keramiekwerkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Open werkplaats Keramiek met keuze

Meld je aan voor de workshop: Open werkplaats Keramiek
Sending