Open werkplaats: Keramiek – Donderdag

Elke donderdagochtend staat de keramiekwerkplaats tot je beschikking. Neem je eigen klei mee en leer van en met elkaar de kneepjes van het pottenbakken. Gebruik ons gereedschap en machines en bak je product af in 1 van onze ovens. Voor het gebruik van onze faciliteiten vragen we je iets terug te doen voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dit kan iemand anders leren wat jij kan, helpen bij een workshop, materiaal inzamelen of iets anders zijn. Wat je terug doet, spreken we samen af.

Er is ook een Open werkplaats: Keramiek op Maandag, er is geen verschil alleen de dag is anders.

Wanneer?
Elke donderdag ochtend van 09.30 tot 12.00 in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).
Je kunt dus elke week hier aan meedoen.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Open werkplaats Keramiek - Donderdag

Meld je aan voor de workshop: Open werkplaats Keramiek - Donderdag.
Sending

Open werkplaats: Keramiek

Inschrijven
Je inschrijven voor een open werkplaats doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de keramiek werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.