Open werkplaats*

Werkplaatsen BouwkeetOp iedere vrijdag en zaterdag is er Open Werkplaats bij Bouwkeet. Bouwkeet is dan de werkplaats van iedereen, van klein tot groot en jong tot oud. Als je maar zelf je materialen meeneemt. Meer weten over de Open Werkplaats? Lees dan verder!

Hoe schrijf ik me in voor de Open Werkplaats?
Je hoeft je van te voren niet in te schrijven zoals bij andere Bouwkeet programma’s. Je kan op ieder moment dat er Open Werkplaats is binnenlopen bij Bouwkeet en aan de slag gaan. Wel kunnen er maar een maximaal aantal mensen aanwezig zijn. Dus als je veel materiaal wilt meenemen is het handig om even te bellen of er plek is.

Wat betekent de Open Werkplaats precies?
Tijdens de Open Werkplaats is Bouwkeet dé plek waar je kan werken aan je eigen projecten.

Wordt er iets van mij verwacht tijdens de Open Werkplaats?
Naast het volgen van de regels van Bouwkeet verwachten we dat je je eigen materiaal
meeneemt naar Bouwkeet. Ook vinden we het leuk als je andere deelnemers helpt als zij vragen hebben over iets. Zo kan jij je kennis gemakkelijk delen met anderen.

* De Open Werkplaatsen gaan in de huidige vorm gewoon door tenzij er veranderingen komen in het corona protocol. Dit zullen wij op tijd met deelnemers van de Open Werkplaats communiceren.

Wanneer?
Vrijdag en zaterdag van 16.00 – 18.00 uur.
Je kunt dus elke week hier aan meedoen.

Afspraken voor de Open Werkplaats:

  • Maximaal 5 deelnemers per werkplaats
  • Op voorhand aanmelden (1 dag van te voren, voor 17:00 uur) en aangeven wat je wilt gaan doen (zodat we daar rekening mee kunnen houden);
  • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten door een ouder/ verzorger aangemeld worden;
  • Als je hebt aangemeld en je kunt toch niet komen, dan graag zo snel mogelijk afmelden bij de balie of telefonisch (010 2540540). Je kunt niet zelf je gereserveerde plek aan een ander geven;
  • Kinderen die willen deelnemen krijgen voorrang op volwassenen;
  • Als er geen inschrijvingen zijn, dan zijn er ook geen begeleiders. Dus als je zomaar langskomt, dan kan het zijn dat je niet terecht kunt omdat er geen begeleiders zijn;
  • Bij binnenkomst krijg je een gezondheidscheck en moet je je handen ontsmetten. Bij Bouwkeet moet je alle richtlijnen en afspraken goed volgen, waaronder ook 1,5 meter afstand houden;

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.
Selecteer een geldig formulier

Inschrijven
Je inschrijven voor een open werkplaats doe je door je aan te melden via het formulier op deze webpagina of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Fablab, Hout, Keramiek, Metaal, Textiel werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.