Maken in metaal

Op vrijdagmiddag staat de Metaalwerkplaats tot je beschikking. Kom werken met onze haakse slijpers, boren, frezen, plasmasnijders, draaibank en lasapparaten of een van de andere mogelijkheden van deze werkplaats.
Wil je gebruiken maken van deze open werkplaats, stuur dan een mailtje naar metaal@bouwkeet.org met daarin wat je wil gaan doen, dan kunnen wij de werkplaats voorbereiden en je zo het best helpen.
Voor het gebruik van onze faciliteiten vragen we je iets terug te doen voor de andere deelnemers van Bouwkeet. Dit kan iemand anders leren wat jij kan, helpen bij een workshop, materiaal inzamelen of iets anders zijn. Wat je terug doet, spreken we samen af.

Wanneer?
15x op vrijdag van 16:15 tot 18:15 uur
Start op vrijdag 19 januari 2018 in Bouwkeet (Schiedamseweg 240).

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "Maken in metaal B"

Meld je aan voor de workshop: Maken in Metaal B
Sending

Metaal werkplaats

Inschrijven
Je inschrijven voor een open werkplaats doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In de Metaalwerkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Voor 10-15 jarigen.

Kledingadvies
Dichte schoenen en kleren die vies mogen worden.