Iedereen kan mode maken

Leer mode maken in dit programma! In deze workshopreeks ontdek je wat er mogelijk is in de Textielwerkplaats en maak je je eigen kleding. Denk aan bijvoorbeeld een broek, trui of trainingspak. Ervaring is niet nodig om deze workshopreeks te volgen, samen met workshopbegeleiders heb je het zo onder de knie! Na afl oop van de workshopreeks mag je je werk mee naar huis nemen.
Tip
Dit programma is geschikt voor ouders/verzorgers en kinderen, om er samen aan mee te doen. Natuurlijk mogen ook andere familieleden meedoen!

Wanneer?
13x op zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur.
Start zaterdag 22 december 2018. (De laatste les is dan waarschijnlijk op 30 maart 2019).

Waar?
In de Textielwerkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren & volwassenen uit de buurt vanaf 10 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Kosten
Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. We vragen iedereen die deel neemt aan de programma’s van Bouwkeet iets terug te doen. Dat kan van alles zijn. Van het delen wat je geleerd hebt tijdens een (eind-) presentatie tot het helpen bij een ander programma. Wat je terug kan en wil doen spreken we samen af. We zoeken altijd naar iets wat je kan en wat je leuk vind.

Inschrijven
Je inschrijven voor dit programma doe je via het formulier hieronder.
Wil je je inschrijven voor meerdere programma’s, gebruik dan het grote formulier op deze pagina of kom naar de balie van Bouwkeet.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Iedereen kan mode maken

Meld je aan voor de workshop: Iedereen kan mode maken
Sending