Najaarsprogramma 28 september 2020  – 20 februari 2021

De zomer is voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Dat betekent dat er ook weer een nieuw programma bij Bouwkeet voor de deur staat! We hebben ontzettend veel zin om jou te verwelkomen in één van onze vijf werkplaatsen. De komende 17 weken kan je weer hele toffe dingen maken zoals sieraden in keramiek, sportkleding in textiel, meubels in hout, robots in fablab en een fiets in metaal. Dit jaar introduceren we ook het Bouwkeet Rondje van de Zaak. Tijdens dit programma op maandag ga jij in 17 weken alle vijf de werkplaatsen rond. Hiermee kan jij ontdekken wat jij het leukst vindt om te doen en te maken. Super toch?!

Aanmelden kan via deze webpagina of door even bij Bouwkeet langs te komen.
Alle programma’s bij Bouwkeet zijn gratis, maar we vinden het leuk als jij op een andere manier iets terug kan doen voor Bouwkeet. We hopen je snel te zien!

Aanmelden is makkelijk: kom langs op Schiedamseweg 240, geef ons een belletje (010 254 0540) of gebruik het inschrijfformulier.

Tot snel in Bouwkeet!

Aanmeldformulier voor het najaarsprogramma van 2020 (start 28 sept. – 3 okt.)

LET OP: We hebben programma’s speciaal voor deelnemers van 10 t/m 15 tenzij anders aangegeven.
We willen jou vragen te alleen te kijken naar de programma’s waar jij wel aan mee kan doen. Er is zoals je kan
zien genoeg te doen in de verschillende werkplaatsen de komende 17 weken. Veel plezier!

Je ziet bij ieder programma een 1 of een 2 staan. Dat staat voor het niveau van het programma.
De programma’s met een 1’tje achter de naam zijn met name voor beginners. De programma’s met een 2’tje achter de naam zijn voor deelnemers die al vaker iets hebben gedaan in Bouwkeet en graag iets moeilijkere technieken willen leren.

Alle workshops najaarsprogramma 2020
Sending