Herfstprogramma 1 okt. 2019  – 22 feb. 2020

Hét nieuwe programma bij Bouwkeet de komende periode!
Herfstprogramma 2019 BouwkeetDe boekjes liggen bij ons op de balie en het complete programma staat ook op de website. Kijk op deze webpagina of gebruik het formulier hieronder.
Ook kun je je altijd inschrijven bij Kamini en Angela aan de balie.
Zien we je binnenkort?

 

Weet je waar wij ook heel blij van worden? Van alle mooie projecten die door deelnemers zijn gemaakt en mee naar huis gaan. We zien dat iedereen veel plezier heeft tijdens de workshops. Ook merken we dat er steeds meer deelnemers met hun eigen ideeën komen om daar tijdens Open werkplaats zelfstandig aan te werken. Daar komen ook super leuke  projecten uit. Wij zijn benieuwd naar wat voor moois jullie tijdens het lenteblok zullen maken.

Tijdens de Open Werkplaatsen kun je op vrijdag- en zaterdagmiddag aan de slag met je zelfbedachte projecten in één van onze vijf werkplaatsen. Of je project nou één plankje zagen is of een hele boekenkast bouwen, het kan allemaal. Je kan gratis alle gereedschappen en machines van onze werkplaatsen gebruiken, op voorwaarde dat je iets voor de andere makers terugdoet.

Aanmelden is makkelijk: kom langs op Schiedamseweg 240, geef ons een belletje (010 254 0540) of gebruik het inschrijfformulier.

Tot snel in Bouwkeet!

Zomerprogramma 2020 Meld je aan voor één of meerdere leuke workshops!
Sending