Herfstprogramma (17 september – 15 december 2018)

herfstprogramma 2018Deze herfst kun je weer allerlei gratis workshops volgen in de makerspace van Bospolder-Tussendijken.
De herfstprogramma’s duren 13 weken (van na de zomervakantie tot vlak voor de kerstvakantie). Genoeg tijd om na  school echt wat te leren en heel mooi afgewerkte dingen te maken.

Je kunt bijvoorbeeld een eigen fiets, computer of kleding komen (leren) maken. Allemaal gratis. Nou ja, het kost geen geld, maar het is ook niet vrijblijvend. Als ‘betaling’ vragen we je iets terug te doen voor een ander. Bijvoorbeeld door te laten zien wat je gemaakt en geleerd hebt om anderen te inspireren. Of door een ander te helpen met zijn- of haar maakproject met dat wat jij geleerd hebt. In ieder geval mag je wat je zelf gemaakt hebt houden en mee naar huis nemen. Je krijgt van ons materiaal en begeleiding.
De programma’s van Bouwkeet zijn trouwens niet alleen voor kinderen uit de buurt. Ook voor volwassenen is er van  alles te doen in de vijf prachtige werkplaatsen van Bouwkeet. Verderop in dit boekje kun je lezen wat allemaal.
Je kunt je nu alvast inschrijven voor het herfstprogramma en je mag je zo vaak inschrijven op zoveel workshops als je wilt. We vragen alleen dat als je je inschrijft, je ook écht komt. Het aantal plekken per workshop is beperkt. Je kunt je inschrijven voor een programma via deze webpagina of aan de balie in Bouwkeet. Ik hoop dat je een fijne herfst beleeft en
hopelijk zie ik je in Bouwkeet.

Met vriendelijke groeten,

Daniel White
directeur Bouwkeet

 

Het inschrijfformulier voor Herfstprogramma.

Selecteer een geldig formulier