BouwKeet
BouwKeet, dé makerspace van Bospolder-Tussendijken. Dit wordt hem, onze naam! Wij zijn erg enthousiast over de naam en waren erg blij dat de leerlingenraad het met ons eens was. Nu kunnen we aan de slag met de vormgeving! Dus wordt vervolgd.

Mobiele Mini-Makerspace

De Mobiele Mini-Makerspace is af! We hebben een bakfiets omgebouwd tot mobiele werkplaats. Met deze bakfiets geven wij in de wijk de komende maanden voorproefjes van wat we allemaal gaan doen bij BouwKeet. Op de bakfiets zijn 3D-printers gemonteerd en er kunnen tafels uitgevouwen worden waaraan kinderen kunnen werken. De bakfiets is al ingezet bij MadeIn4Havens, op het Bospolderplein tijdens Stuurgroep Veilig, tijdens het BeSouk festival in Park 1943 en tijdens de Kinderboekenweek in de bibliotheek. Waar we de komende tijd nog meer aanwezig zijn is nog even een verrassing, maar als je de Mobiele Mini-Makerspace in de wijk ziet, kom even “Hallo!” zeggen.

Open middag
Er is weer een open middag op 27 november om 16.00. Een leuke kans om de voortgang van de verbouwing te volgen. Wanneer u langs wil komen meld u dan even aan via info@bouwkeet.org

Vacature vervuld
De vacature Coördinator Werkplaats en Programmaontwikkeling is vervuld. Op de vacature zijn 250 sollicitaties binnen gekomen van veelal erg gemotiveerde en deskundige mensen. Hieruit een keus maken was niet makkelijk. Uiteindelijk is ons oog gevallen op niet één, maar twee werkplaats-duizendpoten. We zijn heel blij Jos van der Marel en Ruud Bonte te kunnen verwelkomen als nieuwe teamleden. Binnenkort kun je de heren ‘live’ tegen het lijf lopen in de wijk.

Links Ruud Bonte en rechts Jos van der Marel