Bouwkeet x Clan de Banlieue: Class of 22

Zijn jullie klaar voor dit toffe programma?
Samen met het Rotterdamse kledingmerk Banlieue hebben we weer een collab die je echt niet wil missen. We hebben plek voor 10 enthousiaste deelnemers die vol creatieve ideeën zitten en een toekomst in product- of modeontwerp en ondernemen wel zien zitten. Dit is jouw kans om van professionele ontwerpers en ondernemers te leren en een tof product te ontwikkelen. Meld je snel aan!

Wat gaan we zoal doen?
Nieuwe producten ontwerpen en maken in samenwerking met Banlieue! Tover oude collectie kleding om tot toffe nieuwe producten zoals bijvoorbeeld een laptoptas of bedenk en maak nieuwe accessoires die in de winkels verkocht kunnen worden zoals bijvoorbeeld een Banlieue schaakspel dat 3D-geprint is.

Wanneer?
18x op zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur.
Start zaterdag 16 oktober 2021. (De laatste workshop is op 26 februari 2022).

Waar?
In de Textiel + Fablab werkplaats van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 14-15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.

Kosten
Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. We vragen iedereen die deel neemt aan de programma’s van Bouwkeet iets terug te doen. Dat kan van alles zijn. Van het delen wat je geleerd hebt tijdens een (eind-) presentatie tot het helpen bij een ander programma. Wat je terug kan en wil doen spreken we samen af. We zoeken altijd naar iets wat je kan en wat je leuk vind.

Inschrijven
Je inschrijven voor dit programma doe je via het formulier hieronder.
Wil je je inschrijven voor meerdere programma’s, gebruik dan het grote formulier op deze pagina of kom naar de balie van Bouwkeet.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Bouwkeet x Clan de Banlieue

Meld je aan voor de workshop: Bouwkeet x Clan de Banlieue (Speciaal voor deelnemers van 14 t/m 15 jaar)
Sending

Bouwkeet x Clan de Banlieue: Class of 22