3D printen en lasersnijden B

In het Fablab gaan we onder andere samen leren hoe je je eigen ontwerpen kan 3D-printen en lasersnijden. Maar ook hoe je programmeert en hoe je een piano van fruit kan maken.

Het enige verschil tussen 3D printen en lasersnijden A en B is hoe laat het gegeven wordt. Je kan aan één van de twee programma’s deelnemen.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan dit programma dus geef je snel op via de aanmeld knop op deze website of aan de balie in Bouwkeet. Deelname aan dit programma kost geen geld maar je biedt wel een tegenprestatie. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van een afsluitende presentatie, je leert andere mensen wat jij geleerd hebt of je helpt bij een andere activiteit. Wat je tegenprestatie precies gaat zijn, spreken we tijdens het programma samen af. Het uitgangspunt is, wat jij al kan, doe je terug voor andere deelnemers in BouwKeet. Zo leren we samen het meest!

Wanneer?
15x op woensdag van 16:15 tot 18:15.
Start woensdag 17 januari 2018.

Meteen inschrijven?
Vul het onderstaande formulier in en klik op “AANMELDEN”.

Meld je aan voor "3D printen B"

Meld je aan voor de workshop: 3D printen B
Sending

Fablab

Inschrijven
Je inschrijven voor een programma doe je door je aan te melden via het formulier op deze site of door je in te schrijven aan de balie van Bouwkeet.
Als je voor het eerst komt, vragen we je een uitgebreid inschrijformulier in te vullen. Die kun je op papier ophalen aan de balie van Bouwkeet of binnenkort op deze website downloaden en uitprinten. Lever het ingevulde formulier in voordat je aan het werk gaat. Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programma’s deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden (of door het even door te geven aan de balie).

Waar?
In het Fablab van Bouwkeet (Schiedamseweg 240, Rotterdam).

Voor wie?
Jongeren uit de buurt van 10 tot 15 jaar.

Kledingadvies
Kleren die vies mogen worden.